Jonna wint: VV Assendelft ME1 wint KNVB beker finale district west 1

ASSENDELFT – In een zinderende finale hebben de meiden van Assendelft ME1 de beker gewonnen.005 May. 28 11.14

Zaterdagochtend 25 mei was het dan eindelijk zover , de grote KNVB beker finale. Assendelft ME1 – Vreeswijk ME1.‘s Morgens om 8 uur op de club verzameld waar een bus, die speciaal geregeld was door de club voor deze happening, op ons stond te wachten om te vertrekken naar het veld van Legmeervogels in Uithoorn. Daar werden alle finales gespeeld. Al zingend in de bus kwamen de Assendelvers aan bij Legmeervogels. Na wat besprekingen, naar het veld waar het echte werk moest beginnen.

007 May. 28 11.15De meiden gingen er flink tegenaan. Door goed voetbal wist Assendelft met een 3-1 voorsprong de rust te bereiken. De tweede helft ging wat moeizamer. Vreeswijk wist via een vrije trap nog een keer te scoren; 3-2. Gelukkig hielden we stand en na het eindsignaal vlogen de meiden elkaar in de armen! Assendelft ME1 wint de KNVB beker!!! Nog nooit eerder heeft een team in het bestaan van v.v. Assendelft de KNVB beker gewonnen en daarmee is geschiedenis geschreven!

006 May. 28 11.14Nadat de beker was uitgereikt en de kinderchampagne opgedronken, gingen de zwart witters met de bus terug naar de club waar de meiden nog met een trekker toeterend door het dorp zijn gereden. Daarna aan de limonade en de patat om de dag en het seizoen op een mooie manier af te sluiten. Dit was een onvergetelijke dag voor de meiden en voor VV Assendelft!

bron: hier